Tarieven

Na een voormeting wordt besloten of u wel of niet in aanmerking komt voor neurofeedbackbehandelingen. Een voormeting verplicht u niet om met een neurofeedbackbehandeltraject te starten. De kosten voor een voormeting, behandeling, tussen- en nameting zijn als volgt:

Een vrijblijvend informatiegesprek is gratis

Intake: € 90,75

Neurofeedbackbehandeling: €54,45

Tussenmeting en nameting: €90,75

Verhindering/ziekte

Indien u onverhoopt verhinderd bent of ziek, dient u de afspraak tenminste 24 uur van tevoren telefonisch te annuleren. Afspraken die niet of te laat worden geannuleerd, moeten helaas in rekening worden gebracht.

Vergoedingen

Veel ziektekostenverzekeraars bieden, afhankelijke van uw aanvullende verzekering, een (gedeeltelijke) vergoeding voor de neurofeedbackbehandelingen.

NFG                                       RBCZ

Drs. Edith van Montfort van het BioMetrisch Centrum Weert en Roermond is lid van de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) en daarmee een erkende therapeut. Het lidmaatschapsnummer is: 8047.

Naast het lidmaatschap bij de NFG is Edith van Montfort ook geregistreerd bij de koepelorganisatie Register Beroepsoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ). Het lidmaatschapsnummer is: 810266R.

Deze beroepsverenigingen hebben afspraken met diverse zorgverzekeraars op basis waarvan vergoedingen mogelijk zijn. De vergoedingen vallen onder de noemer “Alternatieve geneeswijzen”/ “Natuurgeneeskunde”.

U dient te allen tijde zelf navraag te doen bij uw ziektekostenverzekeraar of er vergoedingen mogelijk zijn. U kunt dit doen door in uw polis na te kijken met welke beroepsverenigingen uw ziektekostenverzekeraar afspraken heeft gemaakt. U kunt ook telefonisch contact opnemen met uw ziektekostenverzekeraar. Raadzaam is dan wel om aan te geven dat u een behandeling wilt gaan volgen bij een therapeut die is aangesloten bij het NFG en dat de behandeling valt onder de alternatieve geneeswijze.

Klik hier voor een overzicht van vergoedingen alternatieve geneeswijzen 2018.

Naast een vergoeding van de ziektekostenverzekeraar zijn er andere mogelijkheden om een deel van de kosten voor neurofeedbackbehandeling vergoed te krijgen. Onderstaande informatie dient te allen tijde, op eigen verantwoording door uzelf gecontroleerd en onderzocht te worden voor uw persoonlijke situatie!

Heeft u vragen over de kosten of vergoedingen? Neem dan contact op met drs. Edith van Montfort van het BioMetrisch Centrum Weert en Roermond.

Algemene voorwaarden

Lees hier de algemene-voorwaarden van BMC Weert en Roermond